torstai 5. elokuuta 2010

HäämuffinssitSiviilisäätyni siis pääsi vaihtumaan tuossa muutama viikko sitten. Meillä ei ollut tarjolla hääkarkkeja, vaan perinteisten sydänmarmeladien, toffeen tai suklaan sijaan meillä oli häämuffinssit.

Rasiat ovat äitini käsialaa ja minä leivoin muffinssit niiden sisälle. Tein muffinssit etukäteen pakkaseen ja ne sulatettiin ja laitettiin rasioihin perjantaina, eli päivää ennen häitä. Rasian sisällä oli vielä ruskeaa silkkipaperia, joka toimi sekä koristeena että eristeenä muffinssin ja rasian välillä. Vähän pelkäsin että muffinssit kuivuvat koviksi ennen kuin pääsevät parempiin suihin, mutta pelko osoittautui turhaksi (kuulemma). Muffinssit olivat siis minikokoisia, ja tein ne sitruunamuffinssien ohjeella. Koristeita tai kuorrutuksia en käyttänyt, sillä meillä oli vieraita sen verran, että koristelemiseen olisi mennyt ikuisuus.

Tämä idea tuli mieleeni heti kun aloin ajatella hääkarkkeja. Näin saimme häistämme enemmän meidän näköisemme, sillä leipominen ja herkut ovat meidän juttu :). Minä pidän leipomisesta ja mies syömisestä ;)

2 kommenttia:

  1. Todella kiva idea laittaa muffinsseja hää"karkeiksi" ! Oikeasti ihana idea! =) Ja onnea tuoreelle Rouvalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tämä idea oli oikeastaan mielessäni jo varmaan ennen koko häitä :)Pitihän sitä sitten häätkin järjestää jotta saatiin idea toteutukseen!

    VastaaPoista