torstai 21. lokakuuta 2010
Sitruunaiset mustikkamuffinssit
Ostin alkusyksystä Hämeenlinnan reissulta mustikkasiirappia. Halusin kokeilla sitä leivontaan ja päätin kokeilla mustikkamuffinsseja. Nämä oli nopea tekaista rankan viikonlopun jälkeen sunnuntai iltaa ilostuttamaan.
Muffinssit:
2 munaa
1 dl raakaruokosokeria
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl vispikermaa
2 tl leivinjauhetta
1½ tl vaniljasokeria
2½ dl jauhoja
1 rkl lemon curdia
1 rkl mustikkasiirappia
1½ dl jäisiä mustikoita
Sekoita ensin voimakkaasti puuhaarukalla munat ja sokeri keskenään. Lisää sen jälkeen margariini, kerma, lemoncurd ja mustikkasiirappi. Sekoita lopuksi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kun taikina on valmis, lisätään jäiset mustikat. Muffinsseja paistetaan 200 asteessa, noin 15-20 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti