perjantai 26. elokuuta 2011

Broileripiiras karppipohjalla



Tässäpä kelpo piirakkapohja niin keliaakikoille kuin karppaajillekin. Ja hyvältä maistuu!

Pohja
1½ dl vettä
1 tl psylliumjauhetta
3 dl mantelijauhoja
1-1½ dl juustoraastetta
1 muna
1 tl leivinjauhetta

Sekoita pohjan aineet keskenään ja levitä voideltuun piirakkavuokaan esimerkiksi lusikan avulla. Paista 200 asteessa noin kymmenisen minuuttia, eli kunnes pohja on kypsynyt ja saanut pikkuisen väriä.

Täyte
300-400 g broilerisuikaleita, pehmeän pippurinen
1 sipuli
½ keltainen paprika
2 dl juustoraastetta
1 prk crème fraichea
1 dl maustettua ruokakermaa (kolme sipulia)
2 kananmunaa
ripaus suolaa

Pinnalle rucolaa koristeeksi.

Ruskista suikaleet ja sipuli pannussa. Leikkaa paprika kuutioiksi. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja kaada valmis täyte esipaistetun pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Koristele kypsä piirakka rucolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti